Op onze website vind je alles terug over onze studio, de artiesten, onze werkwijze en nog veel meer. Mocht je advies willen met betrekking tot een tattoo idee of misschien ben je een tattoo artiest dan kun je kiezen uit een van de onderstaande formulieren. Ook als je een hele andere vraag hebt kun je het via deze weg stellen.  

De managers bij Flowinkstudio helpen je graag. 

Ik wil een tattoo

Voor afspraken of meer informatie kun je contact opnemen met Flowinkstudio via onderstaand formulier. 

Om jou een goed advies te kunnen geven willen wij graag weten wat jou tattoo ideeën zijn.  Daarvoor kun je het formulier in vullen “Ik wil een tattoo”. Deze is niet alleen bedoeld wanneer je precies weet wat je wilt. Meer juist om je zo goed mogelijk te adviseren wat betreft jou tattoo ideeën hoe groot of klein ze zijn.

 

Ik ben een tattoo artiest.

Ben jij een professionele tatoeëerder dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken. We werken graag samen met artiesten met ruime ervaring, die zelfstandig en volgens GGD richtlijnen werken. Wil jij volgens onze werkwijze bij Flowinkstudio werken vul dan onderstaand formulier in. 


Keep in mind; NO EGO’s allowed, wij werken met persoonlijke aandacht voor de klant, custom design only en privé sessies in een gesloten studio. 

Flowinkstudio 
Bloemerstraat 88 
6511EM  Nijmegen 

Of telefonisch via het nummer 06-83 94 29 85                     

Dinsdag en woensdag 12-17u 
Donderdag 15-21u 
Vrijdag en zaterdag 12-17u 

Parkeren; We zitten in het centrum van Nijmegen. We adviseren je daarom als het kan met openbaar vervoer te komen. Vanaf Plein 44 is het 1 minuut lopen, vanaf het station is het 7 minuten lopen. Kom je toch met de auto, parkeer dan in 1 van de parkeergarages( Keizerkarelplein garage 7 minuten lopen, Marienburg garage 5 minuten lopen). Een goedkopere oplossing is de parkeerplaats op de Voorstadslaan 6541AB Nijmegen(12 minuten lopen).