Flowinkstudio is een tattoo studio in het centrum van Nijmegen. Wij bieden goede begeleiding, privé sessies, professionele aanpak, persoonlijke unieke tattoo ontwerpen en geweldige tattoos.

Bij Flowinkstudio staat de kunst en de klant centraal. 

Ik wil een tattoo

Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn. Wij geven een passend advies op al jouw tattoo wensen.  

Ik heb een andere vraag

Voor alle andere vragen met betrekking tot Flowinkstudio of onze (gast) artiesten kunnen hier gesteld worden. 

Ik ben een tattoo artiest

Voor alle andere vragen met betrekking tot Flowinkstudio of onze (gast) artiesten kunnen hier gesteld worden. 

Flowinkstudio & tattoo artiesten 

Voor iedere klant is er een passende tattoo artiest. We helpen je graag deze artiest te vinden. Om de beste kwaliteit van tattoos te kunnen aanbieden, in een breed scala aan tattoostijlen, werken we samen met diverse artiesten. Topartiesten van over de hele wereld die bekend staan om hun werk en stijl komen bij Flowinkstudio hun beroep uitoefenen. 

 

Op de artiestenpagina staan alle artiesten op een rij. Weet je al welke artiest jou het meest aanspreekt dan kun je in zijn of haar portfolio een contactformulier vinden. In het contactformulier kun je een aanvraag in dienen voor een tattoo. Weet je nog niet welke artiest bij jou past kijk dan eens bij het kopje 'galerij'. In onze galerij kun je de verschillende stijlen terug vinden. Heb je meer hulp nodig bij het vinden van jou artiest of wil je eerst wat meer informatie over de mogelijkheden, lees dan onze werkwijze en neem contact met ons op of kom gezellig bij ons langs voor een praatje.

Agenda

Na bekendmaking van de nieuwe aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze studio tijdelijk te sluiten. De studio zal minimaal gesloten zijn tot 6 april.

U kunt ons tijdens deze tijd wel gewoon bereiken middels het contact formulier, email, bellen en whatsapp.

Wij zullen met iedereen contact opnemen die een tattoo afspraak heeft staan om deze te verzetten. Intakegesprekken zullen gewoon doorgaan maar middels videobellen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.