7 December

Zaterdag 7 december is de dag die je vrij moet houden. In hartje Nijmegen kun je bij Flowinkstudio kleine tattoos scoren, voor kleine prijzen. Op onze 'Flash-day' bieden wij de leukste designs die je voor de leukste prijs kunt scoren. En die leuke tattoo designs of beter gezegd Flash-tattoos kun je al vanaf 50 euro krijgen. (We willen zeker weten dat je begrijpt wat wij bedoelen met kleine, leukste prijzen).

Als Private tattoo studio zetten wij alleen op afspraak tattoos en hebben wij zelden walk-in day's. Daarnaast zetten onze artiesten voornamelijk grote stukken, zoals een 'full back piece tattoo' of een 'arm sleeve tattoo' en dat kan dan in color en/of black and grey. 

Dat betekend niet dat we geen kleine tattoos zetten. Dat doen we natuurlijk ook. Maar volgens mij kennen sommige van jullie ons om het werk van Lainey Bee. Zij zet full-color tattoos 'with a painterly twist'. Of is het Tsoie om zijn waanzinnige 'black and grey tattoos. Hoe dan ook als jullie het nog niet wisten dan zeggen we het graag hard op met een "Flash-day".

Wij vinden kleine tattoos ook heel leuk. En daarom hebben we samen met Nikki, die ook bij ons in Flowinkstudio tatoeeert een "tattoo-flash-day" in leven geroepen.   

Nikki Zeebregt is een tattooeerder die bij ons in de studio werkt. Naast dat zij kleinere tattoos zet heeft ze ook een speelse eigenstijl waarin ze odes uitbrengt naar onder andere de powerpuff girls en pokemon. Maar ook batman en catwoman zijn al de revue gepasseerd.

Nikki heeft voor de Flashday een heleboel kleine tattoos ontworpen waarvan wij zeker weten dat het bij jullie in de smaak zal vallen. 

Op onze social media accounts maken wij geleidelijk de diverse designs bekend voor de Flash-day. 

 

Bekijk ze hier!!!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.